Eindelijk een parfum voor mijn Sunday’s, en Monday’s!

Dutch concept meets Italian quality
Eindelijk iets spannends op het gebied van parfum! SERRA is een parfum, nee ik moet het goed zeggen; Serra is drie parfums, SERRA is speciaal ontworpen om zelf te mixen. Je kunt dus je eigen parfum creëren. Hoe cool is dat? Voor mij iets nieuws!12244560_1629541393964912_6443052896264969103_o
SERRA is een interactief parfum. Dit betekend genoeg ruimte voor je eigen fantasie en creativiteit. Kijk en laat ik daaaaaar nu net een enorme fan van zijn. Voor ons moderne vrouwen is dit toch aan de orde van de dag. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar zeker nu ik weer aan het bloggen ben, is geen dag voor mij hetzelfde. Een relaxed dagje thuis, een harde werkdag, of dansen met vriendinnen? Daar kun je nu direct je geur bij aanpassen. Soms wil ik er stoer uitzien, soms juist onopvallend en soms ga ik voor de op en top party look. Daar combineer ik graag mijn kleding, make-up, en jawel ook mijn geur op aan. Echt die Sunday Monday feeling!
Snel opende ik de flesjes en snoof ik de Top, Heart, en Base noten in mij op. Het eerste flesje deed me denken aan een sportieve, flirterige dag. Zoiets als een date met mijn personal trainer, toevalligerwijs een basketballer met humor …,
(Daarover gesproken; Als ze bestaan, graag even laten weten…..)
Dromende van grote gespierde armen, en een sportieve dag, opende ik het tweede flesje, ik belande direct in een Indiase kruidentuin. Rustig wandelde ik door de velden met geurige bloemen en mooie exclusieve kruiden….de zon op mijn gezicht. Tot slot pakte ik het laatste flesje en snoof de geur eens lekker op. Direct belande ik met beide beentjes op aarde. Back in business baby! Check! Deze zou ik dragen tijdens een business meeting waarbij ik strak in het pak allerlei mooie deals binnen sleepte. Ja compleet met leren koker rok. Aan fantasie geen gebrek. Snel besloot ik het bijgeleverde menu te bekijken, wat schetste mijn verbazing? De geuren hadden volgens Serra totaal andere invalshoeken. Een lang verhaal kort: Sportief leek voor mij Spannend en Casual bleek voor mij Oriëntaals. OHHH Ik leer het ook nooit! Ik ben en blijf een dwarse tante met een geheel eigen kijk op de wereld. Ook bij dit leuke concept moet ik weer een geheel eigen en tegendraadse mening hebben. En ik zal je vertellen ik doe het niet eens expres! Aantal dagen later heb ik mijn perfecte mix gevonden. En nee ik verklap de formule niet. Het is vanaf vandaag mijn favoriete geur, dus als jullie mij zien trainen in de Oriëntaalse tuin, dan komt het omdat ik nooit meer hoef te werken. Ik heb namelijk de business deal van de eeuw gesloten. Ja in mijn kokerrok. En die basketballer…..ligt gestrekt, compleet gehypnotiseerd door de geur combinatie die ik maakte met mijn eigen Serra flesjes!

Zoals je hebt kunnen lezen versterkt een geur mijn fantasie, en ook is het in het dagelijks leven een manier om mij zelfverzekerder, frisser, en blijer te voelen. En morgen? Weer een nieuwe dag. Ik spuit gewoon weer een andere Serra fantasie op. Nu al benieuwd wat deze geurcombinatie mij zal brengen.

Check
https://www.scentus.com/serra.html

Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *