Geheime missie! In hokje, uit comfort! De “normalo”

Mijn moeder en ik gaan ongeveer ieder zondag lopen, en praten.
Blik vooruit en kletsen maar. Vandaag gaat ook vriendin P mee.
Ik werd dubbel zo zenuwachtig, beide wisten ze niet van mijn project en dat wil ik zo houden. Vandaag ben ik namelijk gekleed als “Normalo”
Wel te verstaan “De stijlvolle normalo”
Ze is met mode bezig maar ze blijft Safe. Ook vind ze het helemaal niet erg om geld uit te geven aan Beauty of sieraden. Heeft ze een keuze, dan kiest ze standaard voor veilig. Of ze zich fijn voelt bij dit stijltje of een gebrek aan durf dat weet ik niet. Dus ben of ken jij er een, dan hoor ik het graag!

Aan de slag!
Ik heb genoeg donkerblauw grijs en zwart in de kast; basic kleuren.
Qua make-up moet ik zorgen dat ik heel erg op safe ga . Best lastig voor mij, want ik zoek graag de grenzen op.
Ik zet alleen mijn wenkbrauwen heftig aan, ik verzorg mijn gezicht goed. Opletten….niet teveel rouge, een winged liner is uit den boze. Ook is het in mijn ogen absoluut niet de bedoeling om een ( door mij ow zo geliefd) trendy kleurtje op de lippen te doen.
Basic der basics vind ik de Elizabeth Arden crème.
Overal ter wereld gebruiken vrouwen dit ultieme schoonheidsproduct. Om de wenkbrauwen in vorm te houden of om lippen te doen glanzen. Deze crème gebruik ik vandaag, voor het ultieme gevoel  “basic normalo”
1344933307-elizabetharden8hourcream
Snel schiet ik mijzelf in een zwarte legging, simpel rokje, en mijn grote Primark vest. Het vest doet weinig goed voor mijn figuur; het laat niets van mijn vormen zien, en ik val er een beetje in weg. Het vest heb ik gewoon in huis om het aan te doen als het koud is.
Na lang zoeken vind ik de schoenen die erbij moeten. Afgedragen leren laarsjes. Simpel & Basic. Sieraden zijn dun onopvallend en Classy.
PhotoGrid_1456686890194
Als mijn moeder en haar vriendin P mij die dag ontmoeten is de aandacht gelukkig niet op mij gericht, omdat de ketting van de fiets gevallen is.
En hoewel mijn moeder normaal  bijna altijd iets over mijn looks zegt, blijft het vandaag angstvallig stil.
Als de vriendin van mijn moeder verteld dat ze vaak dezelfde stijl Qua kleding draagt, en dat weleens anders wil.
Zeg ik geheimzinnig: Hmmm houd mijn blog in de gaten. Daar komt binnenkort een stukje op.

Wat ik mega opvallend vond is dat ik de foto van deze Normalo look bij wijze van  test op Social Media plaatste, en een record aan likes ontving?
Dat had ik niet verwacht.
Kan ik daaruit opmaken dat ik beter rustig aan kan doen?
Vaarwel hysterische kleuren en felle trendy lipstickjes?
Mij niet gezien, want dat ben ik namelijk,

ook.

Suzanne

 

Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *