Boek: ‘ Face Paint ‘ van Lisa Eldridge

facepaint-p008-will-be-our-cover-79-2550x877
Topvisagist Lisa Eldridge komt zeker iedere maand wel een keertje met mij ontbijten.
Dat wil zeggen, als ze een nieuwe youtube video heeft. want dan kijk ik deze tijdens mijn ochtendritueel. De videos van Lisa zijn de professioneelste die er op internet te vinden zijn. Ze verteld heel vriendelijk, duidelijk, en geeft zeer goede informatie. Daarnaast laat ze gerust tussen neus en lippen vallen dat ze een Vogue cover deed. Of een nummer 1 filmster opmaakte. En denk maar niet dat Lisa alleen met de duurste merken werkt hoor! Nee af en toe een goede budget tip mag niet ontbreken.
Omdat ik Lisa al jaren volgde was ik als kunstdocent en visagie liefhebber direct wakker toen ik hoorde dat ze haar eerste boek schreef met de kunstzinnige naam ‘Face Paint’
maxresdefault
Dat is precies zoals ik makeup ook zie, als´een vorm van kunst!
Ik ben heel erg blij dat ik die eerste 20 minuten in de tram naar mijn werk met mijn make/up tasje al schilderend start.
Op zo´n moment zie ik mijzelf als een echte kunstenaar met in de spiegel een leeg canvas, die wallen denken we voor het gemak gewoon even weg.

Het boek van Lisa ligt al een tijdje te shinen op mijn koffietafel en is naast informatief zeer prachtig om te zien!
Perfecte balans tussen innerlijk en uiterlijk waar ik altijd naar zoek!

Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *